Cui ne adresăm?/Cum ați putea participa?

 

Fundația noastră consideră, că există un potențial imens pentru utilizarea biomasei create în regiune, în prelucrarea produselor auxiliare provenite din lucrările de câmp, grădinărit, deșeuri rezultate din exploatarea pădurilor, etc.
Prin utilizarea energiei alternative se îmbunătățește starea mediului înconjurător și al pășunilor, putem asigura locuri de muncă populației din mediul rural, dar contribuim și la managementul sustenabil al deșeurilor.

Pentru aceste scopuri am demarat implementarea proiectului conceput pentru producerea de materii prime energetice bazate pe biomasă.

Cu cine dorim să colaborăm?

• Composesorate,
• Ocoale silvice private,
• Administrații publice locale,
pentru a ne angaja în comun pentru protejarea mediului nostru înconjurător și a asigura o rezolvare autosustenabilă pentru încălzirea satelor noastre, fără defrișarea pădurilor și distrugerea mediului înconjurător.


Fundația LIA, printr-un model experimentat și posibil de urmat, oferă exemplu pentru înființarea de asemenea sisteme de încălzire. În cazul în care și localitatea Dvs. ar dori să facă parte din inițiativa noastră, nu ezitați să ne contactați!